Társoldalunk:

Shane Tusup nem jár az edzésekre Hosszú Katinka miatt

2018.03.23. 08:11

Shane Tusup, Hosszú Katinka edzője és férje a hírek szerint egyre kevesebb időt tölt az uszodában, minden bizonnyal azért, hogy rendezni tudja kapcsolatát az olimpiai bajnok úszóval.

Csütörtöki hír, miszerint Shane Tusup és Hosszú Katinka párterápián próbálja rendezni kapcsolatát, könnyen lehet, hogy ennek hatásaként egyre kevesebb időt tölt az uszodában Tusup.

A munkamániás edző szinte mindent feláldoz a kapcsolatukértForrás: MTI/Máthé Zoltán

A kapcsolatuk válságának kezdetén Tusup szinte minden percét az Iron Aquatics sportolóival töltötte. Reggel hattól akár estig is a Duna Arénában dolgozott.

A Bors uszodai információi szerint Tusup az elmúlt hetekben egyre kevesebb időt tölt tanítványaival, edzéseket is csak elvétve tart. Könnyen lehet, hogy azért igyekszik visszavenni a tempóból, hogy magánéletére tudjon koncentrálni.

A szülők szerint Shane tartotta kézben a gyerekek, a felnőttek és Katinka felkészülését is, ami érthetően túlterheltté tette az amerikait. Miközben a házaspár a kapcsolatuk megmentésével foglalkozik, a klubban zajló szakmai munka sem tökéletes, hiszen a fiatal edzők nem tudják hozni a Tusup-féle szintet.