Fotópályázatot hirdet a Testnevelési Egyetem

Kovácsvágás Golop Megye III Foci Kovácsvágás - Golop megyei harmadosztályú mérkőzés
A késés miatt az ifik csak kétszer 25 percet játszottak, mert a felnőtt mecsnek fél ötkor el kell kezdődnie. A mecs előtt frissen fessteték fel a vonalakat
Vágólapra másolva!
Fotópályázatot hirdet a Testnevelési Egyetem az egyik legismertebb hazai sportfotós Németh Ferenc tiszteletére a Sport és Innováció Konferencia kísérőrendezvényeként. Az Egyetem a Magyar Nemzeti Kereskedőházzal közösen 2018. május 9-10-én immár második alkalommal rendezi meg a Sport és Innováció Nemzetközi Konferenciát. A nemzetközi tudományos rendezvényen a fotópályázat a sport és a művészet kapcsolatát dokumentálja.

Szintén a Sport és Innováció konferencia apropóján hagyományteremtő céllal pénzdíjas fotópályázat kerül kiírásra három kategóriában. A képeket öttagú zsűri bírálja el, amelynek döntése alapján várhatóan 40 nagyméretű kép a II. Sport és Innováció Nemzetközi Konferencia rendezvényének helyet adó Groupama Arénában sajtótájékoztató keretein belül kerül bemutatásra. A képek egy részét a rendezvényt követően további egy hónapig a Testnevelési Egyetem Hepp Ferenc termében lehet megtekinteni.

Három kategóriában osztanak ki díjakat. A Németh Ferenc-díjat a "Futball - A sport, amely összeköt" témakörben várják. A Testnevelési Egyetem fotódíját amatőröknek és 21 év alatti nevezőknek hirdették meg. Ez a sport közösségépítő és értékteremtő erejét kívánja bemutatni. A Hazai rendezésű világesemények legjobb fotója díjat a hazánkban, Magyarországon megrendezett sport világeseményeken készült profi és amatőr fotósok pályamunkáiból kapja meg valaki.

A pályázat további részleteit itt találja.