Megfulladt az amerikai olimpiai bajnok, Bode Miller 19 hónapos kislánya

ski Horizontal
Bode Miller
Vágólapra másolva!
Bode Miller a legeredményesebb amerikai alpesi síző, nyert olimpián arany-, ezüst- és bronzérmet is. Bode Miller 2017-ben, 40 évesen vonult vissza az aktív sportolástól.

Az Orange megyei seriffhivatal megerősítette a haláleset tényét, de a vizsgálatok lezártáig nem adnak további információkat.

Bode Miller Forrás: AFP/Jure Makovec

Amerikai lapok arról írnak, hogy Miller és felesége egy szomszédos házibuliban voltak, amikor a kislány valahogy a medencébe került. Emmyt próbálták újraéleszteni, de nem jártak sikerrel.

„Összetörtünk. Kislányunk, Emmy tegnap elhunyt. Soha nem gondoltuk volna, hogy létezik ekkora fájdalom. A szeretete, a ragyogása és a lelke mindig velünk marad. A kislányunk imádta az életet, minden napja ennek jegyében telt" – írta Miller az Instagramon.

Miller felesége Morgan Beck, korábban profi strandröplabdázó volt, és modellként is dolgozott, 2012-ben házasodtak össze. A párnak van egy fia, Edward Nash Skan Miller, és húsvétkor jelentették be, hogy Morgan újra gyermeket vár. Bode Millernek előző kapcsolatából két gyermeke született.

Miller a legeredményesebb amerikai alpesi síző, egy arany-, három ezüst- és két bronzérem a mérlege az olimpiákon, 2014-ben a szocsi olimpián ő lett a legidősebb éremszerző alpesi síző.