Társoldalunk:

Mostantól hazai márkában játszanak a magyar teniszválogatott tagjai

2018.09.13. 14:02

Az egyik legmagasabban jegyzett hazai márka, a Dorko is képviselteti magát a magyar férfi teniszválogatott Csehország elleni Davis-kupa-párharcában. 

A Dorko és a Magyar Tenisz Szövetség hosszú távú megállapodást kötött arról, hogy a magyar teniszválogatott mostantól az egyik legnépszerűbb hazai ruhamárkában, Dorkóban játszik majd a mérkőzéseken világszerte, amelyek sorát a hétvégi Davis-kupa-találkozó nyitja majd.

Magyar teniszezők magyar márkábanForrás: MTSZ

„Nagy öröm ez számunkra, hiszen magyar márkaként elkötelezett támogatói vagyunk hazánk kimagasló tehetségű sportolóinak, és immár két éve dolgozunk azon, hogy minél több magyar válogatott és szurkoló viseljen hazai márkát a mérkőzéseken, amiben óriási előrelépés ez a megállapodás a Dorkónak. És hát nem utolsó sorban őszintén reméljük, hogy a fiúknak is kellő erőt és támogatást nyújt majd az, hogy a hétvégén hazai pályán magyar márkában játszhatnak a világcsoportban maradásáért." – nyilatkozta Gém Péter, a Dorko alapítója és ügyvezető igazgatója.

Stollár Fannynak is kiválóan áll a DorkoForrás: (c)ALL RIGHTS RESERVED/Nagy Mihaly

Az MTSZ a megállapodást megelőző hónapokban szorosan együttdolgozott a márkával és a játékosokkal, hogy a lehető legjobb minőséget tudják biztosítani a versenyzőknek. Az együttműködésről Szűcs Lajos, a Magyar Tenisz Szövetség elnöke a következőképp beszélt: Büszkék vagyunk arra, hogy játékosaink magyar márkában lépnek majd a pályára. Arra pedig kiváltképp, hogy egy olyan hazai brandben, amelynek célja és filozófiája maximálisan egybeesik az MTSZ törekvéseivel – hiszen mindketten ugyanolyan fontosnak tartjuk a jövő bajnokainak kinevelését. Remélem, együtt még sikeresebbek leszünk – rajtunk nem fog múlni, de a játékosokon sem."

A lehető legjobb minőséget biztosítja a DorkoForrás: (c)ALL RIGHTS RESERVED/Nagy Mihaly

A márka nemcsak a magyar sportolók és az utánpótlás támogatását tartja kiemelten fontosnak, de évek óta töretlenül pártfogolja a fiatal hazai művészeket és a jótékony célú kezdeményezéseket is, amelynek eredményeképp kollaborációra lépett már magyar együttesekkel, fesztiválokkal és szervezetekkel