Társoldalunk:

Mankóval hagyta el a kórházat Rafael Nadal

2018.11.07. 12:17

Bokasérülése miatt lemondta szereplését a london ATP Finals-en Rafael Nadal, kedden meg is műtötték a spanyol teniszező lábát. Mankók segítségével hamar el is hagyhatta a kórházat, rajongóinak azt üzente, jól van.

"Sziasztok, köszönöm nektek a rengeteget üzenetet, amit küldtetek! Az operáció jól sikerült, már elhagyhattam a kórházat, de a mallorcai áradás áldozatainak megsegítésére szervezett fogadást el kell halasztanunk" - írta Facebook oldalán.

A közösségi oldalakon kommentelő rajongók mind mielőbbi gyógyulást kívánnak a sportolónak, sokan írják, hogy szívük szakad meg Nadalért.

Sérülésekkel teli volt a 2018-as év Nadal számára, legutóbb a Paris Rolex Mastersen hasi fájdalmak miatt nem tudott játszani, a US Open szeptemberi elődöntőjét sérülés miatt adta fel.

A rajongók szíve megszakad a sportolóértForrás: Instagram

Januárban az Australian Openen a csípőhajlítója húzódott meg úgy, hogy nem tudta folytatni a negyeddöntőt.

Orvosa szerint szigorú 48 órás pihenésre van szüksége Nadalnak, ezután kezdheti majd óvatosan mozgatni a lábát, elsősorban medencében. Később, lassan és fokozatosan jöhet az egyre nagyobb terhelés. A doktor reméli, hogy a 2019-es szezont már teljesen felépülve kezdi meg Rafael Nadal.