Máris jöhet a Wilder-Fury nehézsúlyú háború második felvonása

WBC Heavyweight Championship in California California Los Angeles december 2018 Staples Center Tyson Fury Deontay Wilder WBC Heavyweight Championship
LOS ANGELES, USA - DECEMBER 01: Tyson Fury (L) in action against Deontay Wilder (R) during the 12th round of WBC Heavyweight Championship at the Staples Center in Los Angeles, California on December 01, 2018. Philip Pacheco / Anadolu Agency
Vágólapra másolva!
Pénteken a Bokszvilágtanács, azaz a WBC elrendelte a december 1-i Deontay Wilder–Tyson Fury nehézsúlyú világbajnoki címmérkőzés visszavágóját.

Az év legjobban várt mérkőzése emlékezetes csatát hozott, az angol kihívó kétszer is padlóra került, de mindkétszer talpra állt Wilder óriási ütései után, és a pontozók végül 115-111, 112-114, 113-113-as döntetlent hirdettek ki. A mérkőzés után mindkét bokszoló azonnal jelezte, hogy készen áll a visszavágóra, a WBC pedig pénteken el is rendelte a mérkőzés visszavágóját, írja az ESPN.

"Wilder és Fury hosszú idő óta a legjobb nehézsúlyú mérkőzést vívták, ami után érthető, hogy rengeteg szurkoló szinte kikövetelte a visszavágót – mondta Mauricio Sulaiman, a WBC elnöke. – A WBC boldogan jelentheti be, hogy megrendezi a visszavágót."

A mérkőzés helyszínét és időpontját később jelelölik ki.