Vlagyimir Klicsko reagált a visszatérésével kapcsolatos hírekre

Vlagyimir Klicsko, boksz, ökölvívás
Ukrainian World heavyweight boxing champion Wladimir Klitschko reacts to the audience after being defeated by British Tyson Fury after the WBA, IBF, WBO and IBO title bout in Duesseldorf, western Germany, on November 28, 2015. Fury won after 12 Rounds of Boxing
Vágólapra másolva!
A nemzetközi sajtóban több helyen megjelentek cikkek és híresztelések arról, hogy a korábbi nehézsúlyú bajnok Vlagyimir Klicsko áprilisban visszatér és megmérkőzik a brit nehézsúlyú Dillian Whyte-tal. Az információ nem tudni, honnan származott, de az ukrán klasszis egyszerűen csak álhírnek minősítette ezt, tehát ennek alapján szó sincs visszatérésről.

Klicsko az utolsó meccsein már egyébként sem tudta hozni csúcsformáját, az utolsó mérkőzése óta eltelt körülbelül másfél év, illetve 42 esztendős életkora pedig nem éppen az ő malmára hajtják a vizet – írja a profiboksz.hu.

Vlagyimir Klicsko nem tér vissza Forrás: AFP

Dillian Whyte egyébként jelenleg arra vár, hogy honfitársa, az őt korábban már legyőző nehézsúlyú bajnok Anthony Joshua eldöntse, hogy áprilisban ellene vállal egy brit csúcsmérkőzést, vagy kiruccan Amerikába és Jarrell Millerrel szemben méreti meg magát.