Vágólapra másolva!
A hétvége leginkább várt összecsapásán ugyan Manny Pacquiao játszi könnyedséggel védte meg WBA "regular" bajnoki övét Adrien Broner ellen, ám a jelek szerint az amerikai kihívónak mégiscsak sikerült kárt tennie a filippínó legendában.

A hat súlycsoportban is világbajnoki címet szerző klasszis elmondása alapján riválisa kesztyűje felsértette a bal szemét, de véleménye szerint néhány nap alatt teljesen helyre fog jönni.

"Semmi baj, csak könnyezik a szemem. Egy karmolás van rajta.

Történt már ilyen a jobbal is. Most a balra kaptam egyet. Nyugi, ez tényleg csak egy karcolás, egy kis gyógyszer, pár nap pihenés és Isten segedelmével helyrejön."

Manny Pacquiao megnyugtatta szurkolóit, nincs komoly baja Forrás: AFP/2019 Getty Images/Christian Petersen

Pacquiao arra utalt, hogy a Jeff Horn elleni felkészülése során a jobb szeme kisebb sérülést szenvedett.

A hírek szerint Pacman szaruhártyája sérült meg, amire egy szemspecialista antibiotikum krémet írt fel neki, de szárnyra kaptak olyan pletykák is, hogy a csapata attól fél, hogy levált a retinája.

A napszemüveg alatti szemkötő látványa valóban okot adott az aggodalomra, ezért kénytelen volt megszólalni Pacquiao szóvivője is, aki igyekezett megnyugtatni mindenkit, hogy védencével minden rendben, a szemkötő időközben lekerült, a szeme már gyógyul, és hogy Pacman az esti Golden State Warriors-Los Angeles Lakers meccsen is részt fog venni.

Manny Pacquiao és Floyd Mayweather Jr. találkozása Forrás: AFP/2019 Getty Images/Harry How

Pacquiao végül valóban a helyszínen tekintette meg az említett kosárlabda mérkőzést, ahol nyilván egészen véletlenül belebotlott a legendás Floyd Mayweatherbe is, akivel nagyon szeretne újra megmérkőzni.

(forrás)