Floyd Mayweather visszatér, 10 millió dollárt kereshet

Box Horizontal
US boxing legend Floyd Mayweather Jr (L) knocks down Kickboxer Tenshin Nasukawa of Japan (C) during their exhibition match at Saitama Super Arena in Saitama on December 31, 2018. - Floyd Mayweather beat Japanese kickboxing phenomenon Tenshin Nasukawa by a technical knock-out in the first round of a New Year's Eve "exhibition" bout that brought the US boxing superstar out of retirement. (Photo by Toshifumi KITAMURA / AFP)
Vágólapra másolva!
Visszatér a szorítóba Floyd Mayweather Jr., méghozzá ismét Japánban fog bunyózni – írja a Profiboksz.hu.

Mindenki számára emlékezetes összecsapáson, tavaly december 31-én úgymond visszatért a szorítóba a korábbi pound for pound listavezető és veretlenül visszavonult bokszlegenda, Floyd Mayweather, aki a nála jóval kisebb és fiatalabb helyi Tensin Naszukavával bunyózgatott néhány másodpercet Japánban.

Mayweather 2018 utolsó napján nem kegyelmezett japán ellenfelének Forrás: AFP/Toshifumi Kitamura

A hamarosan 42 esztendős amerikai ezzel igen jól, 10 millió dollár körül keresett, és úgy fest, megfelelő piaci rést talált az ázsiai országban, hiszen elmondása szerint visszahívták, és júliusban újra ringbe lép, méghozzá megint egy 3 menetesre tervezett bemutató mérkőzésen. Hogy ki lesz az ellenfél, azt még maga Floyd Mayweather sem tudja, de nyilatkozataiból ítélve ez nem is igazán érdekli őt, csupán a fellépti díj, amit a végén beszed: