Vágólapra másolva!
Krisztusi korára minden idők legidősebb éllovasává avanzsált, pillanatnyilag vitathatatlanul ez az amerikai zseni a világ legjobb teniszezője. Két és fél év után jutott ismét a csúcsra. Tornagyőzelme 58, ebből nyolc a Grand Slam, mindenhol győzött már. Idén 24 meccsből 23-at megnyert. Agassi 1988-2003.

Hétvégén Andre Agassi sikerével zárult a houstoni férfitenisz-torna, a világelsőséget két és fél év után ismét megkaparintó amerikai idei negyedik, összesen 58. tornagyőzelmét aratta.

A 33. életévét a napokban betöltő Agassi teljesítményére nehéz jelzőket találni, bármi újat is mondani. Akaraterő, tökéletes koncentráció, tehetség, fizikum, tudás és tapasztalat. Az egyik legjobb valaha.

Vezet tehát mindkét ranglistán, az ATP Race még hagyján, de a hagyományoson is, és meg szeretné nyerni a közelgő Roland Garrost. Sőt, akarja. Aztán a többit, szép sorban, jövőre is.

Szurkoljunk, hogy minél tovább teniszezzen, kápráztasson el minket játékával. És nézegessünk képeket róla itt, régieket, frisseket, emlékezeteseket, jellemzőket.