Vágólapra másolva!
A Juventus együttese nem nagyon dicsekedhet a legutóbbi fordulókban elért eredményeivel az olasz bajnokságban, hiszen a Zebrák a legutóbbi hat találkozójukon mindössze öt pontot gyűjtöttek össze, és utoljára a harmadik fordulóban tudtak nyerni. Nem csoda, hogy a gárda sportigazgatója, Luciano Moggi meglehetősen elégedetlen a csapat teljesítményével, különösen a középpályásokat pécézte ki.

A Juve vezetősége minden bizonnyal már százszor megbánta, hogy a nyáron - ha rekordösszegért is - eladta Zinedine Zidane-t, hiszen a francia futballistát egyelőre nem sikerült pótolni. Noha a Laziótól megvett Pavel Nedved eleinte megfelelő utánpótlásnak tűnt, de a cseh focista teljesítménye a jó szezonkezdet után alaposan visszaesett. A legutóbbi bajnokin a Hellas Verona ellen már kifejezetten csapnivalóan játszott, és ez már a klub sportigazgatójának, Luciano Mogginak is feltűnt.

A vezető a következőket nyilatkozta a találkozót követően: "A legnagyobb problémánk a középpályán van, mert az itt szereplő futballistáink közül többen nincsenek csúcsformában. Edgar Davids még mindig nem az igazi hosszú eltiltását követően, Nedved pedig alig kapcsolódik be a játékba. Úgy látszik, nagyon rossz fizikai állapotban van, néha még a labdalevétel is gondot okoz neki" - kritizált Moggi, aki ugyanakkor azt is hozzátette: Zidane távozását egyáltalán nem tartják elhibázott lépésnek.

Az olasz sajtóban az utóbbi időben felmerült pletykát, miszerint a Juve meg akarja szerezni a Lazio középpályását, Stefano Fiorét (aki csak a nyáron szerződött a rómaiakhoz, és neki sem nagyon megy a játék), Moggi nem volt hajlandó kommentálni, mint ahogyan a futballista sem válaszolt az ezzel kapcsolatos kérdésekre.

Ajánlat:

A Seria A állása