Vágólapra másolva!
Hetente számtalan rajongói levelet kap Alessandro Del Piero, a Juventus és az olasz labdarúgó válogatott csatára. A többségében lányok által küldött üzenetek némelyike olyannyira megragadja a labdarúgót, hogy több, évekre visszamenő levelezőpartnere is akad.

Alessandro Del Piero rajongóinak nyolcvan százaléka a hölgyek közül kerül ki. Érdekes, hogy a sztár ezeket a leveleket mind elolvassa, többségükre válaszol is, derült ki a Guerin Sportivo által készített interjúból.

"Rengeteg levelet kapok" - mondta Del Piero az olasz lapnak nyilatkozva. "A fanklub a Juventushoz küldi, onnan pedig hetente postázzák nekem. Általában egy ládányit kapok, de akadt már, amikor kettő, vagy három adag is érkezett. A jövőben lassan már elkelne egy teherautó is. A lányok elmesélik nekem az életüket, az érzéseiket, néhányukkal már évek óta tart a levelezőkapcsolatunk. Olyannyira, hogy szinte eseményről eseményre tudom követni az életüket. Olyan vagyok nekik, mint a testvérük. Karácsonykor még kisebb ajándékokat is küldenek nekem. Mindig megpróbálok válaszolni minden levélre, pedig ez rettenetesen nehéz feladat. Az elektronikus levél meg teljesen megbolondított mindenkit, Amióta megnyitottam a saját honlapomat, azóta robbanásszerűen nőtt az üzenetek száma."

Pincési László