Vágólapra másolva!
Claude Makelele, a Real Madrid francia labdarúgója máshol szeretné folytatni a pályafutását, mert szerinte a spanyol klubnál nem értékelik a tudását.

"Semmi értelme sincs annak, hogy itt maradjak" - mondta a válogatott középpályás egy fővárosi rádiónak. "Hiába teszek meg mindent, szinte semmibe vesznek. Remélem a vezetők előbb-utóbb megmondják, mit szeretnének. Meghallgatom őket, aztán eldöntöm, hogyan tovább."

Ronaldóék lemosták a Mallorcát/sport/focivilag/20021208ronaldoek.htmlA Primera Division állása és mesterlövészei/sport/focivilag/20021209aprimera.html

A játékost 2005-ig köti szerződés a Real Madridhoz. Lapértesülések szerint a spanyolok 15 millió fontért el szeretnék adni a Manchester Unitednek, de szerepel az Arsenal, az AS Roma és a Juventus kívánságlistáján is. A 29 éves Makelele sokáig állandó tagja volt a madridiak kezdőcsapatának, de a szezon kezdete óta ez már nincs így, mert az argentin Esteban Cambiasso favorizálása miatt háttérbe szorult. Ráadásul irreális - Zidane-nal és Ronaldóval azonos - fizetést szeretett volna kiharcolni a vezetőknél, akik ezzel nem értettek egyet.