Vágólapra másolva!
Átalakulhat a nyáron a spanyol FC Barcelona együttese, amelynek holland védőjéért, Frank de Boerért a ManCity és a Blackburn is bejelentkezett, míg Fábio Rochembackot és Gabrit cserébe Dominic Morfeóért és Sérgio Conceicaóért adná oda a klub az Internek.

A Fulham francia középpályását, Saed Malbranque-t a Liverpool venné meg - a focista vételára a hírek szerint négymillió font. A Barcelona holland középhátvédjéért, Frank de Boerért a Manchester City után a Blackburn Rovers is bejelentkezett.

A Hamburger SV iráni szélsőjét, Mehdi Mahdavikiát a Bolton Wanderers és az Aston Villa is szívesen leigazolni. A Sevilla FC szerb védője, Zoran Ngejus iránt egy meg nem nevezett angol egyesület érdeklődik.

A Real Madrid támadójának, Fernando Morientesnek az ügynöke felvette a kapcsolatot az AC Milan vezetőségével.

A Barcelona és az Internazionale a zuhanyhíradó szerint kettős csereüzletet kötne: a katalánok Fábio Rochembackot és Gabrit adnák oda a milánóiaknak Dominic Morfeóért és Sérgio Conceicaóért cserébe.

A skót Hibernian fiatal támadóját, Ian Murray-t a Rangers és a Southampton is kiszemelte magának. A Newcastle görög védőjét, Nikosz Dabizaszt az angol másodosztály listavezetője, a Portsmouth szeretné leigazolni.

Az Arminia Bielefeld két francia játékost szemelt ki a nyáron a Hertha BSC-hez távozó Arthur Wichniarek pótlására: Michael Pagis-t a Sochaux-ból és Mamadou Bagayokót a Strasbougból. A Celta Vigo bejelentette, hogy a nyáron visszahívják a jelenleg a Sporting Lisboánál kölcsönben szereplő chilei védőt, Pablo Contrerast.