Vágólapra másolva!
A Manchester United szurkolóinak nagy része csalódottan vette tudomásul, hogy David Beckham a Real Madridban folytatja pályafutását. Sokan úgy érzik, hogy Sir Alex Ferguson vezetőedző "túl messzire ment" a világszerte népszerű középpályás elüldözésével.

A Beckham-sztori

"Lehet, hogy már most odaadhatnánk a Bajnokok Ligája-trófeát a Real Madridnak. Eddig is Európa egyik, ha nem a legjobb csapata volt, s mi hozzájuk engedtük az egyik legkiválóbb játékosunkat. Hogyan akarunk így versenyezni a spanyolokkal?" - kérdezte Craig Hudson a MU honlapján.

"Ezt mégis miként gondolta Sir Alex? Elkergette Jaap Stamot a Lazióhoz, most pedig Becks volt soron. Ezúttal már végképp túllőtt a célon" - írta Leig Östgard. "Fergie nagyszerű eredményekhez segítette a Unitedet, de most már eljött a változás ideje. Tizenhét év nagy idő, jobb lenne, ha már most elengednék őt. Addig kell cselekedni, amíg nem késő! Sok szerencsét kívánok David Beckhamnek, s bízom abban, hogy Sir Alex Ferguson befejezi a játékosok elüldözését. Jó lenne, ha a következő szezon után távozna, s a Celtic edzője, Martin O'Neill váltaná."

A rajongók egy része úgy véli, hogy a Beckhamért járó pénzzel kellőképpen meg lehetne erősíteni a MU amúgy is megfelelőnek tűnő keretét. Ronaldinho és Harry Kewell esetleges érkezése pedig csökkentené a szurkolókban a kedvencük elvesztése miatti keserűséget.

Egy orosz rajongó abban bízik, hogy a BL következő szezonjában a Manchester United elégtételt vesz a Real Madridon az 1999-2000-es és a 2002-2003-as szezon vesztes negyeddöntőiért. "Remélem, hogy Becks akkor rájön, hibázott a csapatváltásban. Hatalmas nyomás lesz rajta amikor új, hófehér egyenruhájában érkezik meg az Old Traffordra! Biztos vagyok abban, hogy nélküle legyőzzük a Realt Madridot a Bajnokok Ligája következő szezonjában" - fogalmazta meg álmait Alekszandr Alekszejev.