Vágólapra másolva!
A Liverpool is hivatalosan bejelentkezett a Leeds United ausztrál szélsőjéért, Harry Kewellért. Az Internazionale állítólag Robert Pirest és Fredrik Ljungberget is szeretné megszerezni az Arsenaltól, a milánóiak a pénz mellett a francia Stéphane Dalmat-t is felajánlották az Ágyúsoknak.

A Real Madrid angol középpályást, Steve McManamant az Everton üldözi, a liverpooliak a portugál Boavista védőjét, Paulo Turrát is kiszemelték.

A Southampton a skót Hearts középpályása, Scott Severin iránt érdeklődik. A Birmingham City bejelentkezett a kameruni válogatott kapusáért, Idriss Kameniért, aki a francia Le Havre-ban véd.

Az AS Roma a Hamburger SV argentin csatárát, Bernardo Romeót szemelte ki. A Fulham a Modena középpályásával, Omar Milanetóval szeretne erősíteni. Az Eintracht Frankfurt rutinos védője, Jens Keller 2005-ig meghosszabbította szerződését.

A brazil Geovannit a Barcelona a következő szezonra is kölcsönadta a portugál Benficának. A Barca kiszemeltjei között a Betis jobbszélsője, Joaquín is ott van. Az Atlético Madrid cáfolta, hogy bejelentkezett volna a Sunderland norvég csatáráért, Tore-Andre Flóért.

A veterán olasz támadó, Fabrizio Ravanelli, aki a legutóbbi szezont az angol másodosztályú Derby Countyban töltötte, szívesen visszatérne Olaszországba, mégpedig a Perugia együtteséhez. A Hannover Jan Simák után Thomas Brdaricot is megkapta kölcsönbe a Bayer Leverkusentől.