Vágólapra másolva!
Az Aston Villa megegyezett a dán kapus, Thomas Sörensen vételáráról a Sunderlanddel, a portás 2,25 millió fontba kerül majd. A Birmingham City walesi középpályása, Robbie Savage az Evertonba tart. A szlovák gólkirály, Robert Vittek próbajátékra érkezett a Blackburn Rovershez.

A Wolverhampton Wanderers közel áll ahhoz, hogy megszerezze a Sedan szenegáli támadóját, Henri Camarát.

A korábban a Haladással is kapcsolatba hozott tunéziai támadó, Kais Ghodhbane a török Diyarbakirsporba szerződött. A Primera División újonca, a Murcia megszerezte az egykori spanyol válogatott középpályását, Robertót, aki legutóbb a Salamancában játszott.

A Hertha BSC szerződtette a mindössze 18 esztendős, dán utánpótlás-válogatott Dennis Cagarát a Bröndbytől. A VfB Stuttgart is egy fiatal tehetséggel erősített: a svábok leigazolták a húszesztendős bolgár középpályást, Ivan Sztojanovot.

A Real Betis két focistát is igazolt: Totét a Real Madridtól, Pedro Contrerast pedig a Málagától. Az RCD Espanyol legújabb szerzeménye a holland Jordi Cruyff, aki legutóbb az Alavésben szerepelt. A Valencia leigazolta az uruguayi Penarol támadóját, Nestor Fabián Canobbiót.

A Girondins Bordeaux bejelentkezett a Mallorca középpályásáért, Albert Rieráért. A Chelsea a PSV Eindhoven középpályását, Mark van Bommelt is szeretné megvenni. A brazil FC Sao Paulo állítólag visszautasította az AC Milan ajánlatát Kakáért.

A Tottenham a hírek szerint felajánlotta Szerhij Rebrovot a holland Vitesse-nek. A Paris Saint-Germain figyelme immáron az FC Porto játékmestere, Deco felé irányult. A Real Madrid legújabb kiszemeltje a védelem tengelyébe a brazil Cruzeiro bekkje, Luisao.

Luigi di Biago valószínűleg távozik az Internazionalétől, és többek között a Brescia, a Kaiserslautern és a Fenerbahce is szívesen leigazolná.