Vágólapra másolva!
Carlos Queiroz, a Real Madrid labdarúgócsapatának vezetőedzője szerint együttese sokat tanulhatna a Manchester Unitedtől.

"A két klub között az a legnagyobb különbség, hogy a Manchester az idők folyamán megtanulta elviselni a vereséget, és tisztelni az ellenfelet. Nálunk ha kikapunk, rögtön mindenki bűnbakot keres. A riválisok tudásával viszont senki sem törődik, mintha csak véletlenül tudnának legyőzni bennünket" - mondta a portugál szakember, aki a legutóbbi szezonban még az angol elitklubnál tevékenykedett Sir Alex Ferguson vezetőedző segítőjeként.

"Szörnyű látni, hogy profi labdarúgók azon veszekednek, kinek mi a feladata és a területe a pályán. A Unitednél hasonló problémákkal bajlódtunk, de néhány hónap után nekünk volt a legjobb védelmünk. A játékosoknak meg kell tanulniuk, hogy a csapat érdekeit helyezzék előtérbe az egyéni villogás helyett" - mondta Queiroz.

A tréner arról is beszélt, hogy miért hagyta ki a kezdőből Ronaldót a vasárnapi, Albacete elleni (2-1) bajnokin. "Ronaldónak nagyon sok mérkőzésen helyt kellett állnia az utóbbi időben, mindhogy a brazil válogatottban is szerepelt, míg más játékosaim a spanyol nemzeti tizenegyben léptek pályára. Emiatt vasárnap lehetőséget kívántam adni másoknak is, ezért maradt ki a kezdőcsapatból például Ronaldo."