Vágólapra másolva!
A Leeds United csatárát, Alan Smitht a Birmingham City csábítja. A Portsmouth egyéves szerződéshosszabbítást ajánlott veterán középpályásának, Steve Stone-nak.

A Valencia érdeklődik a PSG argentin védője, Gabriel Heinze iránt. A Sevilla kiszemeltjei közé tartozik a chilei Universidad Católica focistája, Mark González, illetve a másodosztályú Levante játékosa, Jofre.

A másodosztályú West Ham United középpályását, Michael Carrickot a Tottenham és a Charlton is vinné. Az Aston Villa svéd védőjét, Olof Mellberget a Newcastle United szeretné leigazolni. Az AS Roma az Auxerre védőjében, Phillipe Mexesben látja a minden bizonnyal távozó Walter Samuel utódját.

Az Internazionale a Lecce argentin középpályását, Cristián Ledesmát szemelte ki. A Santos brazil támadójának, Robinhónak az ügynöke szerint védence iránt a Barcelona érdeklődik. A Tromsö csatárát, Morten Gamst Pedersent a Blackburn figyeli.

Az angol harmadosztályban szereplő Lincoln City védőjét, Ben Futchert a Bolton Wanderers és az Aston Villa is kiszemelte. A Tottenham az Internazionale argentin csatára, Julio Cruz iránt érdeklődik.