Vágólapra másolva!

Egy cserejátékos mentette meg a 'Lautern edzőjét

A Kaiserslautern 0-1-ről fordított az Arminia Bielefeld ellen a Bundesliga 11. fordulójában, és ezzel Kurt Jara edző a helyén maradhat egyelőre. A másik találkozón a Nürnberg Rostockból hozta el a pontokat.

Sokáig csak a kapusok bravúrjai, illetve a kihagyott helyzetek jelentették a látványosságot Kaiserslauternben, aztán a 79. percben már gólt is láthattak a nézők, igaz ennek a publikum nagy része nem örült, mivel a Bielefeld szerezte. Skela adott kiváló labdát Buckleynak, a dél-afrikai támadó pedig bal lábbal a hosszú sarokba lőtt, az addig kiválóan védő Wiese csak beleütni tudott, hárítani nem.

A középkezdés után egyből jött a válasz, egy előrevágott labdába Jancker kapált bele, és mozdulatával annyira meglepte Haint, a vendégek kapusát, hogy a hálóőr eldőlt, a kósza labdát pedig a csereként pályára lépő Teber közelről bestukkolta. Az egyenlítéssel nem elégedett meg a 'Lautern, továbbra is támadásban maradt, és a 90. percben meg is lett az eredménye, Jancker fejelt Teber elé, és az osztrák lövésébe beleért egy védő, így Hainnak nem volt esélye hárítani. Ezzel egyelőre maradhat a helyén Kurt Jara edző, bár csapata továbbra is kiesőhelyen áll.

A másik mérkőzésen tovább folytatódott a Rostock rossz hazai sorozata, a Hansa zsinórban hatodszor vesztett saját pályáján, ezúttal a Nürnberg volt udvariatlan vendég. A sikerben Schroth vállalta a főszerepet, aki az 56. és az 59. percben is bevette a Rostock kapuját.

Bundesliga, 11. forduló:
Kaiserslautern - Bielefeld 2-1 (0-0)
gól:
Teber (80., 90.), illetve Buckley (79.)

Hansa Rostock - Nürnberg 0-2 (0-0)
gól:
Schroth (56., 59.)