Vágólapra másolva!
A veterán francia középpályás, Christian Karembeu hazatért az SC Bastia együttesébe a svájci Servette-től. A Real Sociedad kölcsönadta középpályását, Mikel Artetát az Evertonnak a szezon végéig.

A Charlton Athletic középpályása, Graham Stuart a Norwich Cityhez szerződött. Az Aston Villa megszerezte a Manchester United kameruni játékosát, Éric Djemba-Djembát.

A Portsmouth szerződtette a szlovén HIT Nova Gorica válogatott csatárát, Aleksandar Rodicot. A West Bromwich Albion védője, Neil Clement 2010-ig meghosszabbította szerződését.

Az FC Metz középpályása, Franck Ribéry a török Galatasarayhoz írt alá. A Real Madrid szerződéshosszabbítást ajánlott argentin középpályásának, Santiago Solarinak.

Az RC Deportivo megszerezte az AC Milan argentin védőjét, Fabrizio Coloccinit. Az AS Roma francia védője, Vincent Candela az idény végéig a Bolton Wanderersbe igazolt.

A Hannover '96 szerződtette az Atlético Madridtól elküldött szerb csatárt, Veljko Paunovicot. A Hertha BSC védője, Michael Hartmann a Hansa Rostockba igazolt.

A Manchester City holland kapusa, Roland Waterreus a skót Rangers FC-be szerződött. Az RCD Mallorca kölcsönadta szerb csatárát, Andrija Delibasicot a Benficának.

A Southampton FC megszerezte a Newcastle United francia védőjét, Olivier Bernardot, illetve a Celtic FC szenegáli csatárát, Henri Camarát.

A West Bromwich Albion másfélmillió fontért megszerezte a másodosztályú Burnley középpályását, Richard Chaplow-t. Az Albacete kölcsönkapta az Internazionale uruguayi középpályását, Horacio Peraltát, aki eddig kölcsönben a Cagliariban szerepelt.

A Hannover '96-tól két focista is távozott: a csatár Mohammadou Idrossou az SM Caenbe, Ricardo Sousa pedig a De Graafschapba került. A Tottenham Hotspur összesen 11,5 millió eurót fizetett a Nottingham Forest két játékosáért, a védő Michael Dawsonért és a középpályás Andy Reidért.

A Blackburn Rovers spanyol középpályása, Javier de Pedro kölcsönbe a Perugiába szerződött. A Blackburn Rovers skót középpályása, Barry Ferguson visszatért a Rangers FC-be. A Brescia megszerezte a PSV Eindhoven fiatal svájci csatárát, Jonathan Vonlanthent.