Vágólapra másolva!
A Portsmouthtól elküldött trinidadi kapus, Shaka Hislop a West Ham Unitedbe igazolt. A brazil Coritiba védője, Joao Miranda a Sochaux-ba szerződött. Az 1. FC Nürnberg lengyel védője, Tomasz Hajto a Southampton FC futballistája lett. A Borussia Dortmund a holland ADO Den Haag csatára, Cedric van der Gun iránt érdeklődik.

Az 1. FC Köln a török védővel, Alpay Özalannal szeretne erősíteni. Az 1. FC Kaiserslautern az izraeli Maccabi Tel-Aviv brazil focistáját, Bruno Reist szemelte ki. Az Atlético Madrid uruguayi középpályása, Marcelo Sosa a CA Osasunában kötött ki.

A Juventus a Sao Paulo FC jobbhátvédjét, Cicinhót szeretné leigazolni. Az Olympique Marseille egy évre kölcsönadta csatárát, Habib Bamogót az FC Nantes-nak. A Tottenham Hotspur bejelentkezett a Chelsea FC balhátvédjéért, Wayne Bridge-ért.

Az Everton FC a Lazio francia középpályásával, Ousmane Dabóval erősítene. A Borussia Mönchengladbach szerződést ajánlott az AS Monacótól távozó norvég védőnek, Hassan el-Fakirinak. A Deportivo Alavés három játékosával is szerződést hosszabbított: Edú Alonso, Luis Carreras és Martín Astudillo is 2008-ig írt alá.

A Werder Bremen megszerezte a brazil Juventude védőjét, Naldót. Az AS Monaco Sierra Leone-i csatára, Mohamed Kallon a szaúdi Al-Ittihadhoz került. Az FC Metz 600 ezer euróért megszerezte a belga Excelsior Mouscron lengyel csatárát, Marcin Zewlakowot. A Real Madrid húszmillió eurót fizetett a Sevilla FC-nek Júlio Baptistáért. A Chelsea-ben és az Atlético Madridbanban is megfordult dán Jesper Grönkjaer a VfB Stuttgartban folytatja pályafutását.