Vágólapra másolva!
A hétvégi topligák legizgalmasabb meccsének a szerdai Liverpool-Chelsea BL-csoportmeccs visszavágója ígérkezik, noha az "első felvonás" nem hozott színvonalas 90 percet, és gól sem született - a Premiership vasárnapi csúcsmeccsét az Anfield Roadon rendezik 17 órakor. A Bundesligában a negyedik helyezett Hertha és a harmadik Werder Bremen összecsapása emelkedik ki, míg a Serie A-ban a vasárnapi Juventus-Internazionale mérkőzés igazi focicsemegét ígér. A spanyol bajnokságban Ronaldinho lábára fognak szegeződni a tekintetek, a brazil fenomén ugyanis 24 karátos arannyal díszített futballcipőben lép pályára a Zaragoza ellen.

A Bundesliga nyolcadik fordulójának rangadóját Berlinben rendezik, ahol a negyedik Hertha BSC a harmadik Werder Brement fogadja. A párharc győztese továbbra is tagja marad az élbolynak.

A berliniek csütörtökön a ciprusi APOEL Nicosia ellen jutottak tovább az UEFA-kupában és készülhetnek a csoportkörre. Dárdai Pál végigjátszotta a mérkőzést a német együttesben. A Werder Bremen a Bajnokok Ligájában kedden 2-1-es vereséget szenvedett a Panathinaikosz otthonában. A berliniek legutóbbi három hazai meccsükön a Bremen ellen mindössze egy gólt szereztek.

Lisztes Krisztián csapata, a Borussia Mönchengladbach, az UEFA-kupától csütörtökön búcsúzó Mainzot fogadja. Az éllovas Bayern Münchenhez a Wolfsburg látogat.

A 8. forduló programja:
szombat:
Bayer Leverkusen - Arminia Bielefeld 15:30 ó
Bayern München - VfL Wolfsburg 15:30
Eintracht Frankfurt - FC Schalke 04 15:30
Hannover 96 - MSV Duisburg 15:30
Hertha BSC - Werder Bremen 15:30
Borussia Mönchengladbach - FSV Mainz 05 15:30
1. FC Nürnberg - 1. FC Köln 15:30
vasárnap:
Borussia Dortmund - VfB Stuttgart 17:30 ó
1. FC Kaiserslautern - Hamburger SV 17:30