Vágólapra másolva!
A Premier League 14. fordulójában minden pályán a pénteken elhunyt George Bestre emlékeztek a mérkőzés előtt a csapatok, és az egykori északír legendát győzelemmel búcsúztatta a Manchester United, amely 2-1-re győzött a West Ham United otthonában.

Még egy perc sem telt el, és már vezetett a West Ham a Manchester ellen, Etherington nyargalt el a bal oldalon, és centerezését Harewood belsőzte a jobb alsóba. A MU hamar magához tért, de eleinte nem bírt a nyáron elengedett Carroll kapussal, aki Van Nistelrooy, Scholes és Rooney lövését is hárította.

A második félidő elején aztán Repka hibáját már kihasználta a Ferguson-banda, a cseh bekk nem tudott felszabadítani, Park tálalt Rooney elé, aki egy csel után a kapu közepébe lőtt, Carroll ebbe is beleért, de ennél többet nem tehetett.

Az 56. percben már a vendégeknél volt az előny, Rooney szöglete után O'Shea fejelt a West Ham kapujába. A folytatásban növelhette volna előnyét a Manchester, de számtalan helyzetet elpuskáztak a Vörös Ördögök, igaz, így is behúzták a mérkőzést.

A Fulham McBride duplájával verte a Boltont, az Everton Yobo szöglet utáni fejesével tartotta otthon a három pontot a Newcastle ellen, a Middlesbrough és a West Brom pedig fordulatos mérkőzésen remizett.

Premier League, 14. forduló:
Fulham - Bolton Wanderers 2-1 (2-0)
gól: McBride (4., 18.), illetve Legwinski (90., öngól)

Everton - Newcastle United 1-0 (0-0)
gól: Yobo (46.)

West Ham United - Manchester United 1-2 (1-0)
gól: Harewood (1.), illetve Rooney (48.), O'Shea (56.)

Middlesbrough - West Bromwich Albion 2-2 (1-1)
gól: Viduka (12.), Aiyegbeni (66., 11-esből), illetve Ellington (18.), Kanu (57.)