Vágólapra másolva!
 

Olasz sajtóértesülések szerint Gianluigi Buffon és Zlatan Ibrahimovic, a Juventus két kiválósága az AC Milanban folytatja pályafutását. A La Gazzetta dello Sport című sportnapilap úgy tudja: a svéd válogatott támadó már mindenben megegyezett a milánóiakkal, ám a két klub még nem állapodott meg a futballista vételárában. A torinóiak 40 millió eurót szeretnének a játékosért. Buffon esete már nem ilyen egyszerű: Francesco Cobolli Gigli elnök hangoztatja, hogy nem engedi el a világbajnok hálóőrt, ugyanakkor a Livornótól tízmillió euróért már szerződtette a válogatott harmadik számú kapusát, Marco Ameliát.

A West Ham United walesi középpályása, Carl Fletcher 600 ezer euróért a másodosztályú Crystal Palace-ba igazolt. Az AS Saint-Etienne hárommillió euróért megvette a Le Mans UC középpályását, Yohann Hautcoeurt.

A Hamburger SV az 1. FC Kaiserslautern elefántcsontparti csatárával, Boubacar Sanogóval erősített. A VfL Bochum középpályását, Thomas Zdebelt a Galatasaray csábítja.

Az FC Barcelona argentin csatára, Javier Saviola a Racing Santanderben köthet ki. A Cagliari hondurasi csatára, David Suazo 2010-ig meghosszabbította szerződését. Az FSV Mainz csatára, Michael Thurk az Eintracht Frankfurtba tart. A Tottenham Hotspur bejelentkezett az FC Internazionale nigériai csatáráért, Obafemi Martinsért.

FOCIVILÁG / MTI