Vágólapra másolva!
A Bundesliga 6. fordulójának nyitómérkőzésén Huszti Szabolcs csapata, a Hannover 2-2-es döntetlent ért el Dortmundban, a pontszerzésből góllal vette ki részét a magyar középpályás.

Korán vezetést szerzett a Dortmund, Kringe próbálkozását Enge ujjheggyel még a kapufára tolta, de a kipattanót Smolarek bepasszolta. A félidő végén Pienaar növelhette volna az előnyt, de 18 méterről elengedett lökete a kapufán csattant.

A szünet után rákapcsolt a Hannover, de Brdaric két helyzetet is elrontott, különösen a második után foghatták a fejüket a vendégdrukkerek, mert Stajner beadása után három méterről gurított mellé a támadó.

A 74. percben aztán összejött a Hannover gólja, Huszti beadása után két csere játszott össze eredményesen, Rosenthal fejelt Hasemian elé, aki szép mozdulattal továbbított a bal sarokba. Észbe kapott a Dortmund, és postafordultával válaszolt, Tinga passza után megint Smolarek köszönt be Enkének.

A Hannover azonban nem zuhant össze, két perccel később Hasemian tálalt Huszti elé, és a magyar középpályás a kivetődő Weidenfeller fölött ballal emelt a sárga-feketék kapujába. Bár a hajrában még mindkét gárda megpróbálta megszerezni a győztes gólt, maradt a 2-2, így továbbra is veretlen a Hannover, amióta Hecking az edző.

Bundesliga, 6. forduló:
Borussia Dortmund - Hannover 96 2-2 (1-0)
gól: Smolarek (5., 76.), illetve Hashemian (74.), Huszti (78.)

Husztiék Dortmundba látogatnakhttp://www.origo.hu/sport/focivilag/20060929varosi.html?pIdx=3