Vágólapra másolva!
A Real Madridtól nemrégiben az AC Milanhoz igazolt Ronaldo úgy véli, a királyi gárda játékosai nem hisznek Fabio Capellóban, aki a brazil csatár szerint képtelen megtalálni a közös hangot futballistáival.

"A csapat már nem hisz Capellóban. Számos eset bizonyítja, mennyire nehezére esik, hogy normális viszonyt tartson fenn a játékosokkal. Ennek a vezetési stílusnak lejárt az ideje" - nyilatkozta Ronaldo, aki öt héttel ezelőtt éppen azért hagyta el Madridot, mert az olasz szakember nem tartott igényt a szolgálataira. A spanyol sajtó szerint Capellónak valóban több játékossal is megromlott a kapcsolata, a közelmúltban Cassano, Beckham, Robinho és Guti egyaránt konfliktusba keveredett az edzővel, a csapat pedig müncheni 2-1-es vereséggel már a nyolcaddöntő után elbúcsúzott a Bajnokok Ligájától, és a bajnokságban is csak a negyedik helyen áll.

Ronaldo egy másik volt mesterét, Hector Cúpert sem kímélte. "Ő még Capellónál is rosszabb. Capellónak legalább történelme van, de Cúper semmit sem nyert" - mondta a kétszeres aranylabdás az argentin trénerről, aki a Mallorcával bejutott a KEK döntőjébe, majd a Valenciával BL-ben, az Internazionaléval pedig a Serie A-ban nyert kétszer is ezüstérmet. Ronaldo most azt állítja, annak idején Cúper kényszerítette rá, hogy elhagyja a milánói együttest, illetve az olasz bajnokságot.

Forrás: EPA

A Milanban újra magára talált

A világbajnok brazil csatár kitért az elmúlt két évben gyakran napirendre került súlyproblémáival kapcsolatos spekulációkra is, amelyeknek állítása szerint semmi alapjuk nincsen. "Előbb-utóbb meztelenül fogok pózolni a fotósoknak, hogy végre véget vessek ennek" - mondta.