Vágólapra másolva!
A Real Madrid a hét végén ismét vereséget szenvedett a bajnokságban, és a királyi gárda kapcsán a gyenge szereplés mellett továbbra is az esetleges téli erősítések jelentik a fő beszédtémát. A klub elnöke, Ramón Calderón a minap úgy nyilatkozott, hogy a madridiak januárban két támadót is szerződtetnek, és ennek köszönhetően a találgatások fokozódtak.

A klubhoz közel állónak számító madridi sportnapilap, a Marca odáig ment, hogy négy névre szűkítette a kiszemeltek körét, sőt, az újság még azt is megtippelte, hogy szerinte ki lesz az ominózus két futballista. Nos, a Marca úgy véli, hogy a Real Madrid az alábbi négy támadó közül válogat: Mauro Zárate (Lazio), Amr Zaki (Wigan Athletic), Ángel di María (Benfica) és Klaas-Jan Huntelaar (Ajax Amsterdam).

A négy focistában közös, hogy egyikük sem érdekelt a Bajnokok Ligájában, vagyis januári leigazolásuk esetén a madridiak benevezhetik őket a legrangosabb európai kupába. A négy labdarúgó közül három csatár, Di María viszont inkább balszélsőnek számít, és a Marca úgy véli, hogy ő lesz a Real egyik igazolása - hiszen a spanyol egyesületnél Robinho eladása, illetve Arjen Robben sérülése után erre a pozícióra csak Royston Drenthe maradt.

Ami pedig a csatárokat illeti, közülük a Marca Huntelaart tartja a befutónak: az Ajax Amsterdam holland játékosa jelenleg ugyan sérült, de nem súlyosan, és ő tökéletes helyettese lehetne a hosszú időre kiesett Ruud van Nistelrooynak.

A Hamburger SV érdeklődik a Slavia Praha fiatal védője, Marek Suchy iránt. A Chelsea szerb védőjét, Branislav Ivanovicot a Lazio venné kölcsön.

Az Arsenalt a Fiorentina brazil középpályásával, Felipe Melóval hozták kapcsolatba. A Bayer Leverkusen a Racing Santander csatárával, Mohamed Tchitével erősítene. A barcelonai Sport értesülései szerint a Barca középpályása, Xavi aláírta a 2014-ig szóló szerződéshosszabbítását.