Vágólapra másolva!
A brazil futballválogatott, egyszersmind az olasz Internazionale múlt szerdán eltűnt csatára, Adriano jól van, és többnapos búfelejtés után visszatérhet Milánóba, klubcsapatához.

Egy rendőrségi illetékes közlése szerint Adriano egyik gyerekkori barátjánál húzta meg magát Rio de Janeiro Vila Cruzeiro nevű szegénynegyedében, ahol maga a futballista is nevelkedett.

Három napig vélhetően baráti körben vigasztalódott, feledni próbálván a feletti elkeseredését, hogy szakított vele a barátnője.

A brazil válogatott április elsejei, Peru ellen hazai pályán vívott vb-selejtezője után, amelyen Adriano nem kapott játéklehetőséget, a támadónak nyoma veszett, s a legvadabb feltételezések láttak napvilágot eltűnése vélt okairól.

Így például az a változat is megjelent, hogy emberrablók fogságába esett, egy másik szerint maga került szembe a törvény őreivel, de a helyi médiában balesetét, sőt halálhírét is költötték. A hatóság hétfői közlése szerint viszont semmi ilyenről nincs szó, Adriano a vasárnapot már rokonainál töltötte Rióban.

Menedzsere szerint egy ideig még a városban is marad, hogy "súlyos személyes gondjait" megoldja. Gilmar Rinaldi sajtóértekezleten beszélt védencéről, hozzáfűzve, hogy nincs pontos dátuma annak, mikor tér vissza a csatár az Interhez Itáliába.

A játékosügynök szerint Adriano már felvette a kapcsolatot olasz klubjával, s ottani csapattársaival is.