Vágólapra másolva!
A legismertebb futballisták manapság kifejezetten sztárnak számítanak, annak minden előnyével és hátrányával: a bulvárlapokban immár a játékosok magánélete is rendszeres témának számít. Ez ihlette sorozatunkat is, amelyben a legnagyobb európai futballklubokat látogatjuk meg egy-egy elképzelt partin, hogy bemutathassuk, mit lehet tudni a játékosok magánéletéről.

Van mit ünnepelni manapság a Liverpool háza táján, hiszen a csapat a Bajnokok Ligájában bejutott a legjobb nyolc közé, a Premier League-ben ott liheg a listavezető Manchester United mögött, ráadásul az elmúlt hetekben több kulcsember is meghosszabbította szerződését. Nem sokkal azt követően, hogy a csapat mestere, Rafa Benítez újabb öt szezonra elkötelezte magát az Anfielden, a csapatkapitány Steven Gerrard, illetve a holland támadó, Dirk Kuyt is megegyezett a vezetőséggel a folytatásról.

Ha mindennek örömére partit rendeznének Liverpoolban, a fő szervező minden bizonnyal Gerrard felesége, Alex Curran lenne. Az egykori műkörmös igazi társasági ember, és manapság Anglia egyik legismertebb futballista-felesége - vagy ahogy az angolok mondják, WAG-ja. Curran még 2002-ben ismerkedett meg a liverpooli középpályással, első gyermekük, Lily-Ella két évvel később született. Újabb két esztendő eltelteltével érkezett a második gyerek, Lexie, és a pár csak ezt követően, 2007. június 16-án házasodott össze. A dátum azért érdekes, mert ugyanazon a napon volt a Manchester United két játékosának, Gary Neville-nek és Michael Carricknek is az esküvője. A modellként is dolgozó feleség mindenesetre remekül meglovagolta az ismertségét, hiszen 2007-ben Alex néven parfümöt dobott a piacra, az egyik bulvárlapban pedig hetente divattanácsokat ad.

A másik, napokban szerződést hosszabbított játékos, Dirk Kuyt feleségének viselkedése szinte mindenben ellenkezik Alex Curranével. A holland neje, Gertrude ugyanis sokáig azt követően is folytatta ápolónői munkáját, hogy hozzáment a hazájában már akkor is sztárnak számító szélsőhöz, és csak első gyermekük, Noelle születésekor hagyta ott a munkahelyét. A párnak azóta már egy kisfia is született, akit Roannak hívnak. Kuyték egy alapítványt is létrehoztak annak érdekében, hogy segítsék a harmadik világban élő gyerekeket.

Az egyesület egyik legnagyobb sztárja, Fernando Torres ugyan még nem házasodott meg, de könnyen lehet, hogy ez az állapot már nem tart sokáig, hiszen februárban bejelentette, hogy barátnője, Olalla Domínguez Liste gyereket vár. A pár már közel nyolc éve együtt van, és a galíciai Estordéban ismerkedtek meg, mind a két család oda járt nyaralni. A csatár bal lábán látható tetoválás (VII-VII-MMI) állítólag az első csókjuk időpontját jelzi: 2001. július 7.

http://videa.hu/flvplayer.swf?v=a7OILJBzekvLFA7u


A szintén Európa-bajnok Xabi Alonso is már gyermekkora óta ismeri párját, Nagore Aranburut, aki nem más, mint Xabi egykori klubtársának, a jelenleg is a Real Sociedadban futballozó Mikel Aranburunak a húga. A hölgy hazájában színésznőként dolgozott, és elsősorban televíziós sorozatokban játszott kisebb szerepeket. Első gyermekük tavaly március 11-én született, a középpályás emiatt nem utazott el a csapattal az Internazionale elleni BL-nyolcaddöntőre, aminek a pletykák szerint nagy szerepe volt abban, hogy Rafa Benítez a nyáron sokáig meg akart válni Xabitól.

A liverpooli spanyol légióból a kapus José Reinának is van felesége, pár nappal azelőtt esküdött örök hűséget Yolanda Ruíznak, hogy elutazott volna a spanyol válogatottal a 2006-os világbajnokságra. Azóta két kislányuk született, Grecia 2007 februárjában, Alma pedig tavaly júliusban. Nem csak Reina hagyta ki a nászútat a futball kedvéért: Javier Mascherano is úgy tartotta az esküvőjét Fernanda Morenóval, hogy másnap reggel már a válogatotthoz kellett utaznia.

A keret legnagyobb nőcsábászának a holland támadót, Ryan Babelt tartják, aki ugyan a barátnőjével, Lindsayjel költözött Liverpoolba, ennek ellenére a pletykalapokban több modellel is hírbe hozták a rapzenével is foglalkozó focistát. Többek között az Anglia-szerte ismert aktmodellel, Danielle Lloyddal is volt egy afférja, más kérdés, hogy Teddy Sheringham, Marcus Bent és Jermaine Defoe is elmondhatja magáról ugyanezt.

Forrás: AFP
Bővebben a Videán

A fiatal francia támadó, David N'Gog állítólag egy Katrina Harrison nevű fehérnemű-modellel került közelebbi kapcsolatba, a brazil cserekapus, Diego Cavalieri felesége pedig szintén ismert modell - Daniele Cavalieri szépségét már több férfimagazin olvasói is megcsodálhatták.

www.global-soccer.eu