Vágólapra másolva!
A legismertebb futballisták manapság kifejezetten sztárnak számítanak, annak minden előnyével és hátrányával: a bulvárlapokban immár a játékosok magánélete is rendszeres témának számít. Ez ihlette sorozatunkat is, amelyben a legnagyobb európai futballklubokat látogatjuk meg egy-egy elképzelt partin, hogy bemutathassuk, mit lehet tudni a játékosok magánéletéről. Irány a Stamford Bridge, a Chelsea otthona!

Néhány hónappal ezelőtt még nem sok ünnepelni való volt a Chelsea háza táján, ám amióta Guus Hiddink vette át a csapat irányítását, a londoni együttes ismét formába lendült.

Az elmúlt héten előbb a Bajnokok Ligájában jutott be a gárda a legjobb négy közé, majd pedig szombaton az Arsenal legyőzésével az FA-kupa fináléjába is beverekedte magát. Bár négy nappal később a csapatnak fontos bajnokija következett az Everton ellen, Hiddink mégis úgy döntött, hogy vasárnap enged egy kis lazítást a játékosoknak, akik így közösen ünnepelték meg a remek szereplést - na meg azt, hogy a portugál középpályásnak, Decónak hamarosan gyermeke születik.

Decónak ez már az ötödik csemetéje lesz, és a harmadik anyától - a brazil származású labdarúgó ugyanis már kétszer is elvált. Első feleségét, Cilát még Brazíliában ismerte meg, és tőle két fia született, azonban pár évvel később Deco elvált a nejétől, mivel összejött egy másik hölggyel, a szintén brazil Jaciarával.

Vele 2005 áprilisában házasodott össze, fiú- és lánygyermekük született, de tavaly márciusban Deco tőle is elvált. Nem sokáig maradt azonban partner nélkül, új kedvese a szintén brazil származású, azonban Barcelonában élő, és egy szálloda menedzsereként dolgozó Ana Paula Shiavetti - és a pár a múlt héten jelentette be, hogy decemberre várják első közös gyermeküket.

Frank Lampard is nemrégen szakított partnerével, a katalán származású Elen Rivesszel, akivel két közös gyermeke is van. A középpályás 2001 óta élt együtt Rivesszel, és öt évvel ezelőtt el is jegyezték egymást, azonban a házasságból semmi nem lett - állítólag azért, mert Lampard többször is megcsalta partnerét.

http://www.youtube.com/v/xjT5w1EKeEk&hl=en&fs=1


Frank Lampard és Elen Rives

A focista mindenesetre nem sokáig bánkódott a szakítás miatt, mivel a hírek szerint máris van új barátnője a 23 esztendős Saskia Boxford személyében, aki egy divatháznál dolgozik, egy milliomos üzletember lánya - vagyis aligha a pénz miatt választotta a focistát.

Ashley Cole felesége, Cheryl egyelőre kitart férje mellett, pedig a balhátvédről tavaly januárban rengeteget pletykáltak egy pincérnő kapcsán. Cheryl Cole persze jól tudja, hogy a bulvárlapok korántsem csak az igazságot szokták megírni, hiszen ő is sokszor szerepelt már az újságok hasábjain, elvégre oszlopos tagja az egyik legnépszerűbb angol lányzenekarnak, a Girls Aloudnak.

http://www.youtube.com/v/z3wTLBA-4oA&hl=en&fs=1


Girls Aloud - Cheryl Cole

Az együttes, amelynek tagjait egy televíziós műsor keretein belül választották ki, 2003-ban jelentette meg első nagylemezét, és Cheryl egy évvel később ismerkedett össze Ashleyvel, az esküvőjüket pedig 2006 nyarán tartották.

A Chelsea másik Cole-ja, Joe még nem nős, de az esemény már nem sokáig várat magára, hiszen már megkérte kedvesének, Carly Zuckernek a kezét, és a tervek szerint a lagzit idén nyáron tartják. A walesi származású hölgy, aki még 2002-ben ismerkedett meg párjával, fitnesszedzőként keresi a kenyerét, de szerepelt már a "Celeb vagyok, ments ki innen" angol változatában is...

Nicolas Anelka felesége, a belga Barbara Tausia számára sem ismeretlen a szórakoztatóipar világa, hiszen a hölgy táncosként és koreográfusként dolgozott, mielőtt hozzáment volna a csatárhoz. Sőt, énekesként is próbálkozott: 2003-ban vendégszerepelt a híres francia rapper, MC Solaar egyik albumán, majd az Eu4ya nevű diszkózenekarban is énekelt, mérsékelt sikerrel. Férjével Párizsban ismerkedett meg, és 2007-ben házasodtak össze - a szertartásra a marokkói Marrakesben került sor.

http://www.youtube.com/v/1nEitVIyl18&hl=en&fs=1


Barbara Tausia és a Eu4ya

Didier Drogba is a francia fővárosban ismerte meg feleségét, a mali Allát, mégpedig nagyon fiatalon - hiszen első gyermekül, Isaac még 1999-ben született. Azóta már két újabb csemete boldogítja a családi fészket. Neje februárban azzal került be a bulvárlapokba, hogy állítólag nem volt hajlandó kifizetni a takarítónőt, aki viszont nem volt hajlandó távozni. Mrs. Drogba kihívta a rendőröket, végül azonban mégis csak kifizetett 430 fontot a takarítónak.

Szintén három gyermeke van Florent Maloudának, akinek felesége, Florencia brazil származású (a klubnál a párt csak a két Flónak szokták hívni), illetve Michael Ballacknak is - aki azonban csak tavaly nyáron vette feleségül párját, Simone Lambét. A pár már több, mint tíz éve él együtt, és összeismerkedésük meglehetősen romantikus volt: Simone ugyanis pincérnőként dolgozott egy chemnitzi étteremben, amikor megtetszett Ballacknak.

http://www.youtube.com/v/8qkxKIvi9KQ&hl=en&fs=1


Michael Ballack és Simone Lambe esküvője

A csapatkapitány John Terry még nem állt be a sorba, legalábbis ami a gyermekek számát illeti, igaz, neki elsőre rögtön két csemetét is sikerült összehoznia: felesége, Toni Poole ugyanis 2006 májusában ikreket hozott a napvilágra. A hátvéd méltóképpen köszöntötte első gyermekeinek születését, hiszen pár nappal később a Magyarország elleni barátságos találkozón gólt szerzett, és ezt a közkedveltté vált ringató mozdulattal ünnepelte. A házassággal a pár még egy évig várt: a lagzira 2007 nyarán került sor, a mézesheteket pedig az egyesület tulajdonosának, Roman Abramovicsnak a jachtján töltötték.

www.global-soccer.eu