Vágólapra másolva!
László Csabát, a Hearts székelyudvarhelyi születésű trénerét választották a skót labdarúgó-bajnokságban az év edzőjének.

"Nagyszerű ez az elismerés" - nyilatkozta a Ferencváros korábbi vezetőedzője klubjának, a Heartsnak a honlapján. "A legfontosabb dolog nálunk a csapatszellem, amely az egész szezonban megvolt. A célunk továbbra is az, hogy ott legyünk ősztől az Európa Ligában."

A székelyudvarhelyi születésű tréner - aki dolgozott a magyar válogatott másodedzőjeként is - tavaly júliusban vette át az együttes irányítását, a gárda három fordulóval a vége előtt harmadik a pontvadászatban.

Az év játékosa a Celtic válogatott védője, Gary Caldwell lett, a Hibernians csatárát, Steven Fletchert választották az év legjobb fiatal labdarúgójának.

Nézze meg az év találatát!

http://videa.hu/flvplayer.swf?v=U1O16iYsUsFFQIpu


Az év gólját a Celtic középpályása, Marc Crosas jegyezte a februári, St Mirren ellen 7-0-ra megnyert összecsapáson, míg a legnagyobb védést a Motherwell kapusa, Graeme Smith mutatta be a Dundee United elleni 1-1-es meccsen, ahol Danny Swanson kísérletét hárította.