Vágólapra másolva!
Miközben a Zlatan Ibrahimovic-Samuel Eto'o csere egyre valószínűbbnek tűnik az Internazionale és az FC Barcelona között, a hírek szerint a milánói egyesület a svéd csatárért kapott pénzből tovább erősítené a keretét. Ibrával a csapat legkreatívabb futballistája távozhat, és úgy tűnik, hogy José Mourinho is érzi ezt, mert olasz lapértesülések szerint a portugál mester legújabb kiszemeltje nem más, mint a Sampdoria klasszisa, Antonio Cassano.

A Tuttosport úgy tudja, hogy Mourinho olyan játékrendszert képzelt el az Inter számára, amelyben a két rendkívül gólerős csatár, Eto'o és Diego Milito mögött egy játékmester, olasz szakszóval fantasista szerepel, és erre a posztra nézte ki Cassanót.

A genovaiak futballistája sohasem tagadta, hogy szívesen játszana a milánóiaknál, azonban a Samp sportigazgatója, Giuseppe Marotta a héten kijelentette: csak egy elutasíthatatlan ajánlat esetén engednék el legjobb játékosukat. A klub ugyanakkor szeretné megszerezni az Inter brazil szélsőjét, Mancinit, ami megkönnyítheti a transzfert. A Tuttosport információi szerint az Inter 18 millió euró mellett Mancini játékjogának a felét ajánlaná fel a Sampdoriának.

A Villarreal megszerezte a brazil Internacional csatárát, Nilmart. A Bolton Wanderers szerződtette az Aston Villa védőjét, Zat Knightot. A Portsmouth érdeklődik az Internazionale veterán francia középpályása, Patrick Vieira iránt. A Sunderland leigazolta az Olympique Marseille albán középpályását, Lorik Canát.

A Liverpool ukrán csatára, Andrij Voronyin az AS Romában folytathatja pályafutását. A Hertha legújabb szerzeménye a szerb Rad Beograd védője, Nemanja Pejcsinovics. A Borussia Dortmund megvette a chilei Colo Colo argentin támadóját, Lucas Barriost, aki az elmúlt esztendőben a legtöbb bajnoki gólt lőtte a világon. A Benfica brazil középhátvédje, Luisao hamarosan a Fiorentina játékosa lehet.