Vágólapra másolva!
Karim Benzema, a Real Madrid labdarúgócsapatának egyik nyári szerzeménye szerint folyamatosan javul az alakulat, augusztus végére pedig teljesen össze is áll.

"Az előidényben vagyunk, jelenleg az elemek feltöltése zajlik, de a bajnoki rajtra százszázalékos állapotban leszünk" - idézte a Marca című lap pénteken a francia válogatott támadót. "Legyenek nyugodtak a szurkolók, mindannyian azon vagyunk, hogy nagy meccseket játsszunk, és biztosíthatok mindenkit, hogy nagyon jó csapat a miénk. A bajnokságot, a Bajnokok Ligáját és a Király-kupát is meg akarjuk nyerni, amint azt tette legutóbb a Barcelona."

A 21 éves futballista még beszélt arról, hogy akkor érzi magát igazán jól a pályán, ha szabadon játszhat, egyben jelezte: nagyszerűen megértik egymást a rekordösszegért igazolt portugál Cristiano Ronaldóval.

A Real Madrid nyáron több mint 220 millió euróért hét labdarúgót szerződtetett: Benzema és Cristiano Ronaldo mellett a brazil Kaká, valamint a spanyol Raul Albiol, Alvaro Negredo, Esteban Granero és Álvaro Arbeloa érkezett a spanyol fővárosba.