Vágólapra másolva!
Cesc Fabregas, az Arsenal és a spanyol válogatott labdarúgója attól fél, hogy a szerdai Bajnokok Ligája-találkozón súlyos sérülést szenvedett, így klubja nem számíthat rá már ebben a szezonban, és a dél-afrikai vb-ről is lemarad.

"A legrosszabbtól tartok, azt hiszem, eltört valamim" - nyilatkozta nem sokkal a Barcelona elleni találkozó után a katalán irányító. "Nem számítok jó hírekre, persze azért reménykedem."

Fabregas - aki sárga lapjai miatt semmiképpen sem szerepelhetne a BL-negyeddöntő jövő heti, barcelonai visszavágóján - már a kezdésnél sem volt teljesen egészséges, miután a hétvégi bajnokin térdsérülést szenvedett. A 22 éves futballista játékán ugyanakkor nem látszott, hogy problémája lenne, elévülhetetlen érdemei voltak abban, hogy csapat 0-2-ről egyenlített. A döntetlent érő büntető kiharcolása és értékesítése után azonban már járni is alig tudott, Arsene Wenger ennek ellenére már nem tudta lecserélni.

"A 11-esnél erős voltam, de miután kivettem a labdát a kapuból, már lépni se bírtam, annyira fájt a lábam" - kesergett Fabregas.