Vágólapra másolva!
Potyogtak a gólok a Premier League utolsó fordulójában: a Chelsea nyolcat, a Manchester United, az Arsenal és a Burnley négy-négy gólt lőtt (utóbbi 0-2-ről fordított a dobogóról leszorult Tottenhamtől), ennek a négy csapatnak a meccsén így összesen 22 gól esett, ami 5,5-ös gólátlagnak felel meg. Nézzék meg az első négy helyen végzett csapat utolsó idei bajnokiján született gólokat!

Nem volt könnyű dolga Gera Zoltánék kapusának, az ausztrál Mark Schwarzernek az Arsenal ellen, Roy Hodgson ugyanis a szerdai Európa Liga-döntő miatt felettébb tartalékos csapatot küldött ki az Emirates-stadion gyepére, ami ugye nem feltételez túl erősen felálló védelmet.

Az első gólnál a 38 éves kapustól elgurult egy hazaadás, amire lecsapott Andrej Arsavin, elcsente a labdát, majd, mielőtt mattolta volna, egy szemtelen csellel elfektette a nagyot eső Schwarzert.

A folytatás sem volt kellemesebb, a 26. percben Van Persie lövését hiába tolta bravúrral kapufára, a kipattanót gólra váltotta a holland. A harmadik gólnál egy remek sarkazás után Baird szépen pörgetett, de nem az ellenfél, hanem a saját kapujába, Schwarzer szégyenében összezuhant. A slusszpoént Vela átemelős gólja jelentette. A 4-0, bármennyire is tét nélküli volt már a meccs a vendégeknek, nem túl jó önbizalomnövelő a Fulham számára a hamburgi EL-döntő előtt, amelyen az Atlético Madrid lesz az ellenfél.

Arsenal - Fulham 4-0 (az összes gól)

Chelsea - Wigan Athletic 8-0 (az összes gól)



Manchester United - Stoke City 1-0 (Fletcher)


Manchester United - Stoke City 2-0 (Giggs)


Manchester United - Stoke City 3-0 (Higginbotham, öngól)


Manchester United - Stoke City 4-0 (Park)


Burnley - Tottenham 4-2 (az összes gól)