Vágólapra másolva!
Paul Gascoigne-t is szerepeltetné Vinnie Jones a Menekülés a győzelembe című film tervezett remake-jében. Az 1981-es, Stallonét és Egervári Sándort is felvonultató eredeti film után Beckhammel és Messivel készülhet a következő.

Filmforgatással szabadulna meg alkohol és drogproblémáítól Paul Gascoigne. A legendás angol focista a tervek szerint Vinnie Jonesszal, a Wimbledon egykori fenegyerekével vehet majd részt a Menekülés a győzelembe újraforgatásában.

"Ez az utolsó esély, hogy rendezzem az életem, és színész-karrierbe kezdjek. De jobb állapotba kell kerülnöm ehhez a szerephez" - mondta Gascoigne, akit a Hollywoodban élő Jones hívott fel az ötlettel.

Gazza állítása szerint az 1981-es Menekülés a győzelembe a kedvenc filmje volt. Az eredeti moziban többek között Pelé, Ardiles, Sylvester Stallone és Michael Caine is szerepelt, valamint a jelenlegi magyar válogatott szövetségi kapitány, Egervári Sándor.

Jones a legutóbb ittas vezetésért letartóztatott Gascoigne mellett olyan futballsztárokat szeretne elnyerni a remake-hez, mint David Beckham és Lionel Messi.