Vágólapra másolva!
Egy nappal azután, hogy az angol másodosztályban (Championship) szereplő Preston North End labdarúgócsapatának vezetői menesztették Darren Fergusont, az edző édesapja, a Manchester Unitedet irányító Sir Alex Ferguson máris visszahívta a kiscsapatnak kölcsönadott MU-játékosokat.

Váratlan bosszút állt fiat menesztéséért Sir Alex Ferguson, a Manchester United labdarúgócsapatának vezetőedzője. A szakember úgy reagált fia, Darren menesztésére, hogy az ifjabb Ferguson által eddig irányított másodosztályú Preston North End együttesétől visszahívta kölcsönjátékosait.

Az már biztos, hogy a védő Ritchie de Laet, illetve a csatár Joshua King nem léphet pályára január 1-jén és 3-án a Derby County, valamint a Crystal Palace ellen sem, de a MU illetékesei tárgyalásokat kezdtek annak érdekében is, hogy az egész szezonra kikölcsönzött Matty James szintén visszatérjen az Old Traffordra.

"Sokként ért bennünket a hír, hogy De Laet és King nem léphet pályára szombaton" - nyilatkozta a Guardiannek Maurice Lindsay, a Preston elnöke. "Kaptunk egy üzenetet a Manchester Unitedtől, hogy mindkét játékost azonnal visszarendelik, ezt a megállapodásunk értelmében meg is tehetik. Ez nagy csapás számunkra."

A Preston jelenleg a 24 csapatos másodosztály utolsó helyén szerénykedik, kulcsjátékosainak hiányában nehezen menekülhet meg a kieséstől. A menesztett Darren Ferguson irányítása alatt a Preston 49 mérkőzéséből mindössze 13-at nyert meg.