Vágólapra másolva!
Távozna a Liverpooltól Pepe Reina, ha a vezetők nem erősítik meg a nyáron csapat keretét. Mindez nagyszerű lehetőség lenne Gulácsi Péter számára, aki jelenleg második számú kapusnak számít a klubnál.

A Givemefootball internetes oldal szerint a spanyol kapus komolyan fontolóra vette, hogy a nyáron elszerződik a klubtól, ha nem történik jelentős előrelépés. "A jobb eredményekhez mindenképpen erősítenünk kell. Korábban rendre a legjobb csapatok között voltunk, és a BL-ben szerepeltünk, de ez már a múlté. Szeretnék trófeákat nyerni, és ki tudja hány évem van még hátra? A futball nem a türelemről szól, hanem a győzelemről"- fogalmazott a huszonkilenc éves Reina.

A Liverpool jelenleg hatodik a Premier League-ben, hátránya nyolc pont a BL-indulást érő negyedik helyen álló Manchester City mögött.

Reina 2005 óta van a Liverpoolnál, és a múlt héten ünnepelte háromszázadik mérkőzését a klub színeiben. Rajta kívül az ausztrál Bradley Scott, a dán Martin Hansen és Gulácsi Péter kapusok vannak a keretben, közülük jelenleg a magyar játékos számít a második számú kapusnak, így ha Reina valóban eligazol, a magyar játékosnak nagyban megnő az esélye arra, hogy bekerüljön a kezdőcsapatba.