Vágólapra másolva!
Az argentin állami televízió információja szerint atrocitás érte Lionel Messit, a Barcelona argentin válogatott csatárát, akit szülővárosában, Rosarióban autogramosztás és fényképezés közben egy fiatalember megütött. A felvételen csak az látszik, egy csuklyás alak elrohan. Messi azt üzente, nem történt semmi, teljesen jól van.

Óriási felhajtás volt Rosario egyik éttermében, ahol csütörtökön Lionel Messi volt a leghíresebb vendég. A Barcelona világklasszis csatárát távozásakor megrohanták a rajongók, de ő hősiesen állta az autogramosztást és a közös fényképek elkészítését.

Az argentin állami televízió információja szerint azonban egy fiatalember megütötte Messit, majd elmenekült a helyszínről. A televíziós felvételeken az ütés nem látszik, csak egy fehér ruhában lévő csuklyás alak futását lehet látni.

"Rengeteg ember várakozott az éttermen kívül" - nyilatkozta a vendéglátóhely egyik alkalmazottja, Pablo Moyano. "Voltak gyerekek, riporterek, fotósok - egyszer csak egy kölyök megütötte Messit, majd elrohant."

Más szemtanúk azt állították, a fiatalember az egyik közeli iskola egyenruháját viselte.

Messi saját Facebook-oldalán próbált mindenkit megnyugtatni. "Azok, akik az igazságra kíváncsiak, nyugodjanak meg. nem kaptam ütést, teljesen jól vagyok" - írta.


Messi azért utazott szülővárosába, a Buenos Airestől 500 km-re lévő Rosarióba, hogy kipihenje a szezon fáradalmait, és egy hét múlva csatlakozzon a július elsején kezdődő dél-amerikai kontinensbajnokságra, a Copa Américára készülő argentin válogatotthoz.