Vágólapra másolva!
Bár az első mérkőzésen aratott 3-0-s győzelemmel biztosan jutott tovább az Európa Ligában az angol Fulham, az ellenfél, a feröer-szigeteki NSÍ Runavík számára komoly siker a visszavágón elért gól nélküli döntetlen. A mérkőzés főszereplője a tudósítások szerint a Runavík magyar kapusa, Gángó András volt.

A brit közszolgálati BBC tudósítása szerint a meccs Fulham-helyzettel indult, Damien Duff lövése a lécről jött vissza, ezután viszont az első félidő a magyar kapusról szólt: Andrew Johnson három egymást követő próbálkozását védte, majd Dickson Etuhu fejesét is fogta. A második félidőre alábbhagyott a Fulham lendülete, nem alakítottak ki annyi gólszerzési lehetőséget, mint az elsőben.

Martin Jol, a Fulham holland menedzsere - akinek ez volt a második tétmeccse a csapattal - a meccs után arról beszélt, hogy az első félidőben annyi helyzete volt a csapatának, amennyiből még a feröeri "nem könnyű" körülmények között is illik gólt szerezni.

Gángó András, aki Magyarországon a Gyirmót játékosa volt, már 2006 óta a Dániához tartozó, mintegy ötvenezres lakosságú Feröeren él. Az első osztályú futball mellett egy áruház vezetője, valamint az ország U21-es válogatottjának kapusedzője is.