Vágólapra másolva!
Wayne Rooney viccet csinált edzőjéből, Alex Fergusonból, amikor egy társasjáték során felidézte az edző emlékezetes konfliktusát David Beckhammel.

A Manchester Unitednél minden év végén rendeznek egy kvízversenyt a játékosok és az edzői stáb bevonásával, és az idei alkalmával Wayne Rooney Ryan Giggsszel és Jonny Evansszel került egy csapatba. Rooney-nak az Activity nevű társasjátékra hasonlító feladat során a Csavard be, mint Beckham című filmre kellett rávezetnie társait, amit elég viccesen oldott meg.

Előbb rajzolt egy hetest az ujjaival, utalva Beckham mezszámára, majd utánozta egykori csapattársa hajigazítását, végül pedig azt az incidenst pantomimezte el, amikor 2003-ban Alex Ferguson az öltőzőben egy stoplist rúgott neki Beckhamnek, akinek felszakadt a szemöldöke.


Giggsék Rooney instrukciói alapján kitalálták a feladványt, és érdemes megnézni Ferguson arcát, amikor rájön, hogy ő is részese volt a poénnak. "Ez még sokba fog kerülni neked" - tette hozzá az edző mosolyogva, úgyhogy lehet, hogy Rooney korán nevetett.