Vágólapra másolva!
A Lazio hétközi kupamérkőzésén az AC Milan ellen a francia Djibril Cissé is gólt szerzett, ám könnyen lehet, hogy ez volt az utolsó gólja a rómaiaknál. A nyáron igazolt csatárt ugyanis az angol Queens Park Rangersnek passzolhatják el, helyére pedig Filippo Inzaghi érkezhet.

A Lazio a szezon előtt alaposan megerősítette csatársorát, hiszen Miroslav Klosét és Djibril Cissét is megszerezte, de kettejük közül csak a német támadó vált be. Cissé szeptember óta gólképtelen, ki is szorult a kezdő tizenegyből, ami sem neki, sem klubjának nem ideális állapot.

Éppen ezért elképzelhető, hogy a francia játékostól már januárban megválnak, a célpont pedig Buzsáky Ákos klubja, a Queens Park Rangers lehet, amely csatárt keres. Az még nem dőlt el, hogy a QPR kölcsönvenné-e a játékost, vagy végleg megvásárolná - utóbbi megoldás mintegy négymillió fontba kerülne.

A La Gazzetta dello Sport értesülései szerint mindenesetre a Laziónak máris megvan a terve arra, hogy kivel pótolja Cissét: a lap úgy tudja, hogy a rómaiak a Milan mellőzött támadóját, Filippo Inzaghit igazolnák le - akinek öccse, Simone egykoron focizott a Lazióban, jelenleg pedig az egyesület utánpótlásánál dolgozik.

További átigazolási hírek:
A Manchester United kölcsönadta szenegáli csatárát, Mame Biram Dioufot a Hannovernek. Az AC Milan kölcsönvette a szezon végéig a Catania argentin csatárát, Maxi Lópezt, akit a nyáron 8,5 millió euróért vehet meg végleg. Az Ajax Amsterdam marokkói támadója, Munir el-Hamdaui a Fiorentinába tart.

www.global-soccer.eu