Vágólapra másolva!
Bosingwa, Kalou, Essien és Malouda is távozhat a Chelsea-től, a helyükre Hazard, Hulk vagy Doumbia érkezhet.

Didier Drogba távozása mellett biztosnak tűnik, hogy a portugál José Bosingwa és az elefántcsontparti Salomon Kalou sem szerepel a Chelsea-ben a következő idényben - olvasható a Skysports honlapján.

Kalou és Bosingwa is kezdőként lépett pályára a szombati Bajnokok Ligája-döntőben. A 26 éves Kalout még José Mourinho vezetése alatt vették meg a Feyenoordtól 2006-ban, míg Bosingwa Luiz Felipe Scolari irányítása alatt érkezett az angol csapathoz a 2008-as Európa-bajnokság után.

Mindkét játékos szerződése lejár idén, de tartalmaz egy opciót, mely szerint kölcsönös elégedettség esetén egy évvel meghosszabbíthatnák azt, a Chelsea azonban nem akar élni ezzel a lehetőséggel. A Skysports szerint Michael Essien, Florent Malouda és Paulo Ferreira is valószínűleg távozik a BL-győztestől.

A Chelsea vezérigazgatója, Ron Gourlay konkrét nevek említése nélkül csak annyit mondott, hogy lesznek távozó játékosok, és több igazolást is terveznek a pótlásukra. Egyelőre egy játékos van, akit az elmúlt időszakban többször is hírbe hoztak a Chelsea-vel, a Lille belga középpályása, Eden Hazard, akit a Manchester United és a Manchester City is szeretne leigazolni. A legújabb pletykák szerint Drogba pótlására a CSZKA Moszkva elefántcsontparti csatára, Seydou Doumbia vagy a Porto brazil játékosa, Hulk érkezhet.