Vágólapra másolva!
Thiago Silva árát kéri a Montpellier labdarúgócsapata az AC Milantól Mapou Yanga-Mbiwáért, akivel közben előrehaladott tárgyalásokat folytat az olasz klub.

A Milan továbbra is keresi a PSG-hez igazolt Thiago Silva utódát, akit - a francia L'Equipe információi szerint - meg is talált Mapou Yanga-Mbiwa személyében, ám a 23 éves belső védő elmozdíthatatlannak tűnik a Montpellier-ből.

A francia bajnokcsapatnak az elmúlt szezonban alapembere volt az afrikai származású, de francia állampolgár Yanga-Mbiwa, akiért elsőre 5-6 millió euró körüli összeget ajánlottak az olaszok, ezt a Montpellier kinevette.

"Yanga-Mbiwa marad nálunk, hacsak a Milan ki nem fizeti ugyanazt az összeget érte, amit a PSG-től kapott Thiago Silváért" - nyilatkozta a Franca Football magazinnak Louis Nicollin, a Montpellier elnöke, utalva arra, hogy 42 millió euróért elengedi a védőt.

Elismerte, hogy az olaszok előrehaladott tárgyalást folytatnak a játékossal, de hozzátette: ha ő nem adja áldását az üzletre, akkor minden marad a régiben.

"Nem akarok új embert keresni a helyére, szóval várnia kell még egy évet, amíg lejár a szerződése, utána mehet a Milanba" - tette hozzá az elnök.