Vágólapra másolva!
Miközben a Real Madrid tárt karokkal várja Luka Modricot, a Tottenham pedig már számolgatná az érte kért pénzt, addig a multimilliomos tulajdonossal rendelkező Paris-Saint Germain 13 millió fontot ráígért a horvát labdarúgóra.

Már nem is hajlandó edzeni a Tottenham csapatában Luka Modric, a horvát válogatott labdarúgó így próbálja meg elérni, hogy klubja elengedje őt a Real Madridhoz. A Spurs azonban csúfos csapdába ejtheti játékosát, ha végül mégsem a spanyol csapattal egyezik meg.

Florentino Perez, a Real elnöke azt már korábban kijelentette, semmiképpen nem hajlandó 27 millió angol font fölé menni a vételér tekintetében, de lehet, kénytelen lesz megváltoztatni álláspontját.

A Mirror ugyanis úgy tudja, a Paris-Saint Germain 13 millió fonttal megtoldotta az ajánlatot, a francia sztárklub 40 milliót kínál a középpályásért.

A megoldást azt jelentheti, hogy miután José Mourinho nem igazán számít Kakára a következő szezonban, a brazil értékesítéséből felszabadulhat annyi pénz, hogy abból tovább tudjon alkudni a klub.