Vágólapra másolva!
Egy csatárral bővült a Milan kerete, egy másikat viszont még nem tudni mennyi időre, de elvesztettek a piros-feketék, így lehetne összefoglalni a szerdai napot.

Bemutatták ugyanis az Intertől Antonio Cassanóért és hétmillió euróért cserébe érkező Giampaolo Pazzinit, aki a 11-es mezben játszik majd az új szezonban, és a hétvégén korábbi csapata, a Sampdoria ellen mutatkozhat be.

Megsérült viszont Alexandre Pato, akire Cassano és Zlatan Ibrahimovic távozása, valamint Filippo Inzaghi visszavonulása után kulcsszerep hárulna a csatársorban. Patonak a bal combja sérült meg, és napokon belül eldől, mennyit kell kihagynia. A brazil csatár sérülése az előzményeket tekintve nem meglepetés, mivel az elmúlt másfél évben szinte alig volt egészséges.

Közben a Milan továbbra sem tett le Kaká visszahozataláról, és egy másik Real Madrid-játékos, Ricardo Carvalho is képben van. Akinek viszont náluk is több esélye van az átigazolásra, az Zé Eduardo, a 24 éves brazil támadó a Genoától kölcsönbe kerülhet a Milanhoz.