Vágólapra másolva!
A Manchester United két játékosát, Dimitar Berbatovot és Nanit is szívesen látná soraiban az orosz Zenit labdarúgócsapata, írja a Manchester Evening News.

A Daily Mail szerint négy csapat is verseng a ManUnited bolgár támadójáért, Dimitar Berbatovért, és bár az olasz AC Milan és az orosz Zenit is bejelentkezett, a befutó az ukrán Dinamo Kijev vagy az olasz Fiorentina lehet.

Utóbbi már tett is egy hárommillió angol fontról szóló ajánlatot, de a manchesteriek minimum ötmilliót szeretnének kapni a játékosért. Berbatov már tavasszal kijelentette, nem szeretne maradni, hiszen esélye sem volt arra, hogy Danny Welbeck, Wayne Rooney és Javier Hernandez mellett pályára léphessen. Azóta ráadásul érkezett az Arsenaltól Robin van Persie is.

A Manchester Evening News úgy tudja, Nani is eladó lehet, a portugál szélső esetleges eladását még akkor pendítette meg Sir Alex Ferguson, amikor úgy tűnt, van esély a brazil szélső, Lucas Moura megszerzésére.

Ugyan a játékos végül a PSG-hez igazolt, a posztra Antonio Valencia és Ashley Young személyében így is akadnak vetélytársai Naninak.