Vágólapra másolva!
Hiába jelentette be a múlt héten hivatalos honlapján a Sydney FC, hogy megállapodott Alessandro Del Pieróval, a Juventustól távozó játékos bátyja szerint még semmi sem dőlt el. A klasszist szerdán már bemutatnák Ausztráliában, miközben a Southampton és az Olimpiakosz is vinné.

Stefano Del Piero egy percig sem tagadja, hogy testvérének, Alessandrónak komoly, 1,3 millió angol fontról (467 millió forintról) szóló ajánlatot tett az ausztrál Sydney FC csapata, de a Gazzetta dello Sportnak bevallotta, a Southampton is elrukkolt hasonlóval.

A lap szerint az angol élvonalbeli csapat kétéves szerződést kötne a támadóval, akinek évi egymillió fontot (359 millió forintot) plusz bónuszjuttatásokat ígért.

Amíg a Gazzetta beszámolója szerint a Sydney FC továbbra is állítja, hogy az üzlet megköttetett és a hivatalos bejelentésre szerdán sor kerül, addig a spekuláció továbbtart, a hírek szerint a görög Olimpiakosz is élénken érdeklődik a 37 éves csatár iránt, de nem elképzelhetetlen, hogy a Liverpool is harcba száll érte.

A sztárklubnak ugyanis nincsen épkézláb csatára, a szabadügynökök piacán pedig messze Del Piero a legjobb labdarúgó, akivel számolhatna.