Vágólapra másolva!
Steven Gerrard úgy érzi, csodának kellene történnie, hogy még az ő pályafutása alatt megnyerje a Premier League-et a Liverpool. Ma minden eddiginél nehezebb angol bajnoki címet szerezni, mondja.

A Liverpool a 2008/09-es idényben második helyen végzett, az akkor szerzett 86 ponttal sok más kiírásban bajnok lett volna, ugyanakkor Gerrard kapitánysága alatt sosem került ilyen közel a sikerhez.

Miután a két manchesteri csapat, valamint a Chelsea is erősített a holtszezonban, a 32 éves középpályás feladta a reményt, hogy az Anfield Roadra kerülhet a bajnoki cím, különösen ha újabb sikeréhes riválisok bukkannának fel.

"Csoda lenne, ha most teljesülne be az álmom, hogy bajnoki címet nyerek a Liverpoollal" - írta a nemrég megjelent, My Liverpool Story című önéletrajzi könyvében.

"A korom és az előző idényekben elért helyezéseink mondatják ezt velem, valamint a riválisainkkal szembeni rossz helyzetünk. Már nem csak a United és az Arsenal van, hanem a City, a Chelsea és a Tottenham is, de a Newcastle is jön fel. Minden eddiginél nehezebb Premier League-et nyerni, bármely csapat számára."